Munchkin wipstoel review

Munchkin ken je misschien van de handige drinkbekers of andere baby accessoires, maar Munchkin heeft ook een elektrische wipstoel. In deze Munchkin Swing elektrische wipstoel review kijken we naar de functies van de elektrische wipstoel. Elektrische wipstoelen zijn perfect als je bijvoorbeeld een onrustig kindje hebt. Met de automatische zwaaibewegingen wordt je kleintje tot rust gewiegd, zonder dat je daar steeds bij hoeft te zijn. Wij hebben ook een lijstje met de beste elektrische wipstoelen gemaakt en deze Munchkin wipstoel staat daar uiteraard dan ook in!

De Munchkin wipstoel heeft een natuurlijke en automatische zwaaibeweging

munchkin wipstoel zwaaibeweging

De voornaamste reden waarom je wellicht na denkt over een elektrische wipstoel, is de automatische zwaaibeweging. Deze Munchkin wipstoel heeft 5 verschillende schommelsnelheden. In de praktijk zal je deze echt niet allemaal gebruiken en in alle eerlijkheid verschillen deze standen ook niet heel erg van elkaar. Wij merken in ieder geval niet erg veel verschil tussen de verschillende standen. De wipstoel heeft een natuurlijke zwaaibeweging, wat betekent dat deze rustig aan en weer zwaait, zonder dat je het idee hebt dat je kindje alle kanten op wordt gezwaaid. Deze wipstoel is dan ook zo ontworpen om de natuurlijke wieg beweging na te bootsen en dat is goed gelukt De elektrische wipstoel kan je instellen met een timer. De timer is echt ideaal als je bijvoorbeeld aan het koken bent of je handen vol hebt met andere dingen. De timer kan je instellen op 8, 15 of 30 minuten. De laatste stand zal je misschien gebruiken om je kindje rustig in slaap te wiegen.

Ingebouwde rustgevende muziek opties of eigen muziek via Bluetooth

munchkin wipstoel bluetooth muziek

Een tweede reden om voor een elektrische wipstoel te kiezen zijn de muziek functies. Haast alle elektrische wipstoelen hebben een muziek functie. Dit betekent dat de wipstoel over ingebouwde muziekjes beschikt of dat je bijvoorbeeld je eigen telefoon kan aansluiten doormiddel van Bluetooth. Deze Munchkin wipstoel beschikt over beide! De wipstoel heeft 12 verschillende melodietjes om jouw kleintje tot rust te brengen. Van 8 rustgevende omgevingsgeluiden tot 4 klassieke muziekstukken. Die laatste 4 klassieke muziekstukken moet je echt van houden. De muziek van Bach en Mozart is nou niet bepaald van deze tijd zou je zeggen. Gelukkig ben je met deze wipstoel niet beperkt tot deze 4 stukken. De Munchkin wipstoel beschikt namelijk over een Bluetooth functie. Dit betekent dat je jouw telefoon aan kan sluiten op de speaker van de wipstoel en je dus jouw eigen muziek kan afspelen. Zo kan je gemakkelijk een baby slaap playlist op Spotify uitkiezen om jouw kindje tot rust te brengen.

De bediening van de wipstoel kan op twee manieren; via de LED touch of door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo speel je eenvoudig muziek af of activeer je de zwaaistand van de wipstoel. De wipstoel sluit je aan door middel van een adapter op het stroomnet. Dit vinden wij persoonlijk een minpuntje, want dat betekent dat je altijd een stopcontact in de buurt nodig hebt.

Gemakkelijk uit elkaar te halen en op te bergen, simpel met deze Munchkin Swing.

munchkip swing wipstoel ingeklapt

Opruimen van een wipstoeltje is misschien belangrijker dan je denkt. Waar laat je bijvoorbeeld een wipstoeltje als je kindje eruit gegroeid is? De Munchkin wipstoel kan je gemakkelijk uit elkaar halen door de wipstoel los te klikken aan de onderkant. Als je het clipje los haalt kan je de bovenkant los halen, zodat je met twee losse delen eindigt. Deze twee delen kan je gemakkelijk op elkaar leggen, zodat het wipstoeltje niet enorm veel ruimte in beslag neemt.

Naar aanleiding van deze Munchkin wipstoel review zijn wij in ieder geval erg enthousiast geworden. Door de natuurlijke zwaaibeweging en mogelijkheid om je eigen muziek aan te zetten, haal je een mooie combinatie in huis!