Little Dutch wipstoel review

De Little Dutch wipstoel review is misschien wel onze meest gedetailleerde reviews. Dat komt omdat wij zelf deze wipstoel voor ons zoontje hebben gebruikt. Waar andere wipstoelen wat meer worden beoordeeld op kort gebruik en kwaliteit van het materiaal, kunnen we bij deze Little Dutch wipstoel wat meer de diepte in. We weten tenslotte precies wat er fijn en misschien ook minder fijn aan is.

Toen ons zoontje anderhalf jaar geleden werd geboren, hebben wij ons eerlijk gezegd niet enorm verdiept in de functionaliteit en het comfort van een wipstoel. De voornaamste reden dat wij kozen voor de Little Dutch wipstoel was het design en de kleur. De gehele baby kamer hadden wij namelijk ingericht met Little Dutch Pure Mint accessoires, van de aankleedkussenhoes tot het ledikant dekentje. Het zal je dan ook niet verbazen dat onze Little Dutch wipstoel de kleur Pure Mint heeft! Achteraf gezien en bij het schrijven van meerdere wipstoel reviews, kom je er pas echt achter waarom bepaalde wipstoelen nou eenmaal beter zijn.

De Little Dutch wipstoel heeft een hip design en is beschikbaar in prachtige kleuren.

Net zoals de andere Little Dutch baby producten, is de wipstoel verkrijgbaar in meerdere hippe kleurtjes. Zo is deze wipstoel verkrijgbaar in de kleuren Rust, Pure Mint, Olive & Lightgrey. Wij vonden andere wipstoeltjes er vaak nogal saai uit zien, doordat ze bijvoorbeeld grijs of zwart zijn. Met deze wipstoel haal je in ieder geval wat kleur in huis.

little dutch wipstoel kleuren

Deze wipstoel komt met speelboog en verkleinkussentje

De Little Dutch wipstoel wordt geleverd met speelboog en verkleinkussen. Wij hebben het verkleinkussen zelf niet heel veel gebruikt, maar mocht je kindje bijvoorbeeld wat kleiner zijn, kan het fijn zijn om dit kussentje te gebruiken. De speelboog hebben wij wel veel gebruikt. Deze klik je gemakkelijk op het wipstoeltje en wordt geleverd met knuffeltjes in dezelfde kleur als de wipstoel. Wel is goed om af en toe de knuffeltjes eens te wisselen, zodat jouw kleintje niet uitgekeken raakt op de speelboog.

little dutch wipstoel speelboog

Verschillende standen en goed te gebruiken als zitje

De wipstoel heeft verschillende standen zoals een wipstand, ligstand en zit stand. Vooral deze laatste stand hebben wij veel gebruikt. De zitstand is makkelijk om bijvoorbeeld een hapje te geven en zo kan je de wipstoel ook echt gebruiken als zitje. Bij de ligstand zakte ons zoontje nogal onderuit, dus die hebben wij niet veel gebruikt. De wipstand zijn we niet echt heel enthousiast over. Het wippertje wiebelt een klein beetje, maar je zou van een wipstoel meer verwachten. Je kan de wipstoel op wipstand zetten door de voetjes aan het frame in te klappen.

Een wipstoeltje van Nederlandse bodem

Zoals de naam al een beetje verraad, is Little Dutch is een merk van Nederlandse bodem. Toen oprichtster Rinke zelf zwanger was, miste zij mooie baby producten met kwaliteit. Daar is Little Dutch uit voort gekomen en is ondertussen een wereldwijd merk en zeer geliefd bij vele ouders. Ook wij zijn fan van Little Dutch, waar het hen gelukt is om mooie en stijlvolle baby producten te ontwerpen.