BabyBjorn Bliss wipstoel review

De BabyBjorn Bliss wipstoel is één van de meest populaire wipstoeltjes van het moment en het is dan ook niet zo gek dat deze BabyBjorn wipstoel de best verkochte wipstoel is. Ten eerste valt de BabyBjörn wipstoel op door het strakke en unieke design. Deze wipstoel is namelijk een ergonomische wipstoel, waar extra rekening is gehouden met de zithouding van het kindje. Zo worden de rug en het hoofdje extra ondersteund wat zorgt voor een aangenaam zitje! Het zal je dan ook vast niet verbazen dat kindjes graag in dit wippertje zitten.

Het ergonomische ontwerp zorgt voor een betere houding vergeleken met andere wipstoeltjes. Zoals je wellicht ook in onze andere reviews hebt gelezen, zorgen andere wipstoeltjes voor een wat meer onderuitgezakte zitpositie. Naast dat het niet comfortabel zit, kan dat ook nog eens slecht zijn voor jullie kindje. De BabyBjorn Bliss wipstoel kan je daarnaast vrij rechtop zetten en ook dit zie je niet bij alle wipstoeltjes. Mocht je kind bijvoorbeeld last hebben van reflux, kan dit ontzettend fijn zijn.

babybjorn bliss wipstoeltje

De BabyBjörn wipstoel gaat langer mee dan andere wipstoelen

De meeste wipstoelen gebruik je tot je kindje 6 tot 9 maanden is. Tegen die tijd kan je kindje wat beter zelf zitten, waardoor je misschien eerder toe bent aan een ander soort zitje. De BabyBjörn Bliss wipstoel is te gebruiken tot je kind 2 jaar oud is. Deze wipstoel kan je namelijk in de eerste periode gebruiken als wipstoel en in de tweede periode als zitstoeltje. Zo kan je het stoeltje bijvoorbeeld gebruiken voor een hapje, of als je kindje even tv kijkt.

De Bliss wipstoel is makkelijk mee te nemen of op te bergen

babybjorn bliss wipstoel grijs

Een groot voordeel van de BabyBjorn wipstoel vinden wij toch wel dat je deze makkelijk mee neemt of op ruimt. Gaat je kleintje bijvoorbeeld logeren bij opa en oma, dan is het fijn om ook het stoeltje mee te geven. De wipstoel is compact in te klappen en weegt slechts 2kg. Ook nadat je de wipstoel niet meer gebruikt, kan je deze gemakkelijk ergens op zolder opbergen en neemt dus weinig ruimte in beslag.

Al met al haal je met de BabyBjorn Bliss wipstoel een van de beste wipstoeltjes in huis. Ook al is de wipstoel wat duurder dan andere wipstoeltjes, zul je geen spijt krijgen.

BabyBjorn wipstoel vanaf welke leeftijd?

De BabyBjorn wipstoel is te gebruiken vanaf de geboorte. Het is daarentegen aan te raden om het wipstoeltje pas te gebruiken als je kindje een paar weken oud is. De wipstoel beschikt over 3 standen, namelijk een slaap, rust en speelstand. Als je kindje wat kleiner is, zal je merken dat het stoeltje ook een fijne plek is voor een slaapje. In de slaapstand kan je kindje namelijk heerlijk onderuit liggen.

BabyBjorn wipstoel tot hoeveel kilo?

De BabyBjörn wipstoel is te gebruiken als wipstoeltje tot je kindje 9kg is. Als zitstoeltje kan je de wipstoel nog een poosje langer gebruiken, namelijk totdat je kindje 13kg is. Je kindje is ongeveer 13kg met een leeftijd van 2 jaar oud.

BabyBjorn wipstoel of Bjorn Borg wipstoel?

Om deze review af te sluiten, nog een klein grapje van onze kant! Tijdens ons onderzoek hebben we de wipstoel meermaals Bjorn Borg wipstoel genoemd en blijkbaar zijn wij niet de enige! Het is een veelvoorkomende fout die toekomstige ouders maken. Het is natuurlijk ook een enorm verwarrende naam, maar zorgt wel voor grappige situaties.

2 thoughts on “BabyBjorn Bliss wipstoel review”

Comments are closed.