Maxi Cosi Kori review

Het merk Maxi Cosi hoeven we geen introductie te geven. Maxi Cosi staat al jaren bekend om zijn kwalitatieve baby producten en de Maxi Cosi Kori wipstoel is daar een goed voorbeeld van. Het is dan ook geen verassing dat de Maxi Cosi Kori online zeer positieve reviews ontvangt en dat is in deze Maxi Cosi Kori review niet anders. Het zal je daarom ook niet verassen dat deze wipstoel tussen ons lijstje van de beste wipstoelen staat. Het eerste wat opvalt bij de Maxi Cosi wipstoel is natuurlijk het design, met zijn frisse grijs tinten met houtlook. Wat ook een voordeel is, is dat het verklein kussen uit het stoeltje te halen is, zodat je kindje er op latere leeftijd ook nog in kan zitten.

Deze Maxi Cosi wipper zet je eenvoudig met één hand in 3 standen

maxi cosi kori wipstoel 3 standen knop

Bij Maxi Cosi hebben ze goed nagedacht over gebruiksgemak. Dat zie je bij de Kori wipstoel terug, want de wipstoel is met slechts één hand in te stellen in drie verschillende standen. Geen gedoe dus met het verstellen van de stand van het wipstoeltje.

De Maxi Cosi Kori kan zowel een wipstand als vaste stand

maxi cosi kori wipstoel vaste stand met pootjes

Op het eerste gezicht lijkt het misschien of de Maxi Cosi alleen als wipstoel kan worden gebruikt. Er zitten namelijk twee uitklapbare pootjes verstopt in het aluminium frame. Als je deze pootjes uitklapt blijft het wippertje stabiel staan. Klap je de pootjes weer in, dan is het stoeltje weer als wipstoel te gebruiken. De uitgeklapte pootjes zijn bijvoorbeeld handig tijdens het geven van een hapje.

Veilig wipstoeltje met driepuntsgordel

maxi cosi kori veiligheidsgordel

Ook over de veiligheid is zoals we gewend zijn van Maxi Cosi goed nagedacht. Met een driepunts harnas blijft jouw kindje veilig en goed op zijn plek zitten.

Plat op te vouwen en lichtgewicht

maxi cosi kori wipstoel ingeklapt

De Maxi Cosi Kori is gemakkelijk in te klappen, zodat je het wipstoeltje mee kan nemen of eenvoudig op kan bergen. Ingeklapt heeft de wipstoel een afmeting van 73,5cm bij 15cm en weegt ongeveer 3kg.

Wij zijn in ieder geval aangenaam verrast door de Maxi Cosi. Voor een niet al te hoge prijs, heb je echt een kwalitatief sterk en mooi wipstoeltje met handige functies, comfort en gebruiksgemak.

1 thought on “Maxi Cosi Kori review”

Comments are closed.