Wat is het verschil tussen de BabyBjörn Bliss en BabyBjörn Balance Soft?

Wat is het verschil tussen de Babybjorn Bliss en Babjorn Balance?

Je bent de twee voornaamste wipstoelen van BabyBjörn misschien op internet al tegen gekomen; de BabyBjörn Bliss en BabyBjörn Balance Soft. Beide wipstoelen zien er vrijwel hetzelfde uit, dus wat is nou precies het verschil tussen deze wipstoelen? Hier lees je alles over het verschil tussen de BabyBjorn Bliss & BabyBjorn Balance wipstoel.

Waar zit het verschil tussen de Bliss en Balance Soft dan in?

We kunnen vrijwel gelijk met de deur in huis vallen, er is namelijk geen groot verschil tussen de Bliss en de Balance wipstoel. De functionaliteiten, mogelijkheden, design en de prijs zijn identiek. Na meerdere wipstoelen uitgebreid te hebben bekeken en beoordeeld, kunnen wij met zekerheid zeggen dat de BabyBjörn wipstoel garantie geeft voor een goed en veilig zitcomfort voor je kindje. Het is dan ook niet voor niets de best beoordeelde wipstoel van het moment. Waar sommige wipstoelen enkel voor een paar maanden te gebruiken zijn, zijn de BabyBjörn wipstoelen te gebruiken als wipstoel (tot 9kg) en zitstoel (tot 13kg). Dit betekent dat deze bouncer te gebruiken is van geboorte totdat je kindje ongeveer anderhalf tot twee jaar oud is.

Het enige verschil tussen de twee wipstoelen is het uiterlijk van de stof. Dit betekent overigens niet dat bepaalde stoffen van de Baby Bjorn wipstoel veiliger zijn. Beide soorten zijn gemaakt van de “OEKO-TEXT standard stof”, wat betekent dat deze uitermate geschikt is voor je kindje. Het voornaamste verschil zit hem dus in het ‘design’ van de stof, zoals bijvoorbeeld het materiaal van de stof, de print en de verdeling van de stiksels. Waar de Bliss een wat speels uiterlijk heeft, is de Balance een wat strakkere wipstoel. Zowel de Bliss als de Balance is daarnaast verkrijgbaar in een zogenaamde ‘mesh’ stof. Dit is een soort gaas stof, wat voor een goede verkoeling van je kindje zorgt. Fijn voor bijvoorbeeld de zomermaanden!

Mocht je dus twijfelen tussen de Baby Björn Bliss en Baby Björn Balance Soft, dan hebben wij hopelijk de keuze makkelijker kunnen maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over functies je mis, of een beter zitcomfort voor je kindje. De keuze is helemaal gebaseerd op jouw smaak! Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om een extra hoes los bij te kopen

BabyBjorn BlissBabyBjorn Balance
Te gebruiken vanvan 0 tot 2 jaarvan 0 tot 2 jaar
Gewicht wipstoel2,2kg2,2kg
Ergonomische wipstoelJaJa
Aantal standen33
Ingeklapte afmeting39 x 89,5 x 10 cm39 x 89,5 x 10 cm
verschil babybjorn bliss en balance wipstoel

De BabyBjorn wipstoel is de best meest verkocht en beoordeelde wipstoel van het moment

Na meerdere wipstoelen uitgebreid te hebben bekeken en beoordeeld, kunnen wij met zekerheid zeggen dat de BabyBjörn wipstoel garantie geeft voor een goed en veilig zitcomfort voor je kindje. Het is dan ook niet voor niets de best beoordeelde én meest verkochte wipstoel van het moment is. Waar sommige wipstoelen enkel voor een paar maanden te gebruiken zijn, zijn de BabyBjörn wipstoelen te gebruiken als wipstoel (tot 9kg) en zitstoel (tot 13kg). Dit betekent dat deze bouncer te gebruiken is van geboorte totdat je kindje ongeveer anderhalf tot twee jaar oud is. Om meer te lezen over de Bliss wipstoel, kan je ook onze handige BabyBjorn Bliss review lezen, zo krijg je een nog beter beeld van deze wipstoel.